Puudelicatessen - Puulattioiden verkkokauppa Valikko

Quick-Step -laminaatit ovat alansa huippua. Helposti asennettava ja Pysyvästi yhdessä -takuulla varustettu Uniclic -lukkopontti yhdessä hyvän kulutuksenkeston kanssa takaavat pitkäikäisen lattian.

1. JOPA 10 KERTAA PAREMPI NAARMUUNTUMISEN KESTÄVYYS
Quick-Step-laminaattilattioiden pinnassa on huipputehokkaan suojan antava Scratch Guard -käsittely, joten voit nauttia kauniista, luonnolliselta näyttävästä lattiastasi entistä pidempään.

2. ERITTÄIN VAHVA ISKUNKESTÄVÄ RUNKOLEVY
Valmistamme huippulaadukkaat HDF-runkolevyt omalla tehtaallamme. Yhdistettynä Scratch Guard -käsiteltyyn pintakerrokseen lattiallasi on siis paras mahdollinen suoja putoavia esineitä, piikkikorkoja yms. vaurion aiheuttajia vastaan.

3. LUJAT UNICLIC- JA UNICLIC MULTIFIT -LUKKOPONTIT
Patentoidut ja maailmankuulut Uniclic- ja Uniclic Multifit napsautusmenetelmät eivät pelkästään helpota ja nopeuta lattiasi asennusta vaan ovat myös paljon vahvempia ja kestävämpiä kuin vaihtoehtoiset menetelmät.

4. ROISKETAKUU
Kosteussuojattu liimattu runkolevy ja pitävä lukkopontti suojaavat lattiaa erinomaisesti pintakosteudelta, esimerkiksi lattialle kaatuneelta juomalta*.

5. EI VAHINGOITU PALAVASTA SAVUKKEESTA
Huippukestävän pintakerroksen ansiosta Quick-Step-laminaattilattiat eivät vahingoitu lattialle pudonneesta palavasta savukkeesta.

6. VALON- JA AURINGONVALON KESTÄVÄ
Normaali auringonvalo ei haalista Quick-Step-laminaattiattiaa.

7. ANTISTAATTINEN PINTA
Kaikki Quick-Step-lattiat on käsitelty patentoidulla menetelmällä pysyvästi antistaattisiksi. Enää ei siis tarvitse kärsiä kiusallisista staattisista sähköiskuista, ja lattia vetää puoleensa huomattavasti vähemmän pölyä kuin muut lattiat.

8. KUULOSTAA AIDOLTA
Runkolevy on optimoitu lattiakäyttöä varten ja yhdistettynä Quick-Step-aluskatteeseen tuloksena on aidon puun miellyttävä ääni.